Stanari poslovnog inkubatora u Zrenjaninu Pregledajte profile delatnosti naših stanara i upoznajte se s njihovim uslugama. Mi preporučujemo samo najbolje.

Zatvori Stanare

Poslovni inkubator Zrenjanin

Vojvodina Investment Promotion fund – Fond za promociju investicija u Vojvodini, Novi Sad i lokalna samouprava - Grad Zrenjanin čitaj dalje

Podrška preduzetništvu, razvoju preduzetničkog duha, razvoju inovacionih tehnologija, lokalnom ekonomskom razvoju, očuvanju i unapređenju stručnog kadra čitaj dalje

Prijavom na konkurs, kandidati stiču pravo da predstave svoju poslovnu ideju. Dobijanjem pozitivne ocene, stiču pravo na status stanara Poslovnog Inkubatora čitaj dalje

Stanari

Human Vision studio


Human Vision studio deluje na polju internet tehnologija. Projektujemo internet prezentacije i web servise prema Vašim zahtevima.  Moderan i funkcionalni stil u dizajnu su karakteristika onog što radimo u svrsi unapređenja vizualnih komunikacija.

Iz bogatog iskustva u radu sa najrazličtijim poslovnim zahtevima klijenata, profilisali smo efikasne sisteme koji unapređuju realizaciju ciljeva projekata. Sistematičnim radom na utvrđivanju potreba klijenta i uspešnom realizacijom projekata zadobili smo najbolje preporuke svojih klijenata.

Razna preduzeća, organizacije i ustanove, mali i srednji poduzetnici, pisci, umetnici, stručnjaci, svako ko želi javno da iznosi stavove, ideje i interesovanja je naš potencijalni klijent.
Ukratko, pomažemo onima koji žele da istaknu svoj proizvod/uslugu,  ideje ili stavove, da pronađu svoje kupce ili auditorijum.

Reference- projekti

Razvijali smo i uspešno vodili internet projekte koji danas predstavljaju svojvrsan brend na web-u, kao što je Klub Putnika- tamo gde putovanja počinju, Berza Putovanja… Posebno još izdvajamo projekat na kom smo dosta dugo radili a predstavlja vrlo kompleksan sistem namenjen poslovnim korisnicima interneta- Internet ID, projekat izvodimo u okviru ITMwebS grupe.

Poslovna saradnja- Outsource i sl.

U saradnji sa inostranim i domaćim partnerima, učestvujemo na realizaciji projekata sa svojim uigranim timom web developera. Ukoliko imate projekat i nedostaje vam zaokružen tim koji uključuje dizajnera, kodera i programera, stojimo Vam na usluzi- otvoreni smo za saradnju.

Kontakt osoba: Predrag Kolaković
Mobilni telefon: 062.562.011
Kancelarija- telefon: 023.512.267

Web site: http://webdesign.humanvision.eu/
Email: kontakt@humanvision.eu

Matura? Kako? Lako!
Novosti ukratko
Partneri Inkubatora
  • izvrsno vece ap vojvodine
  • au
  • au
  • gtz
  • grb
  • pokrajinski seretarijat za privatizaciju
  • vip
  • entranse
  • CESS Vojvodina
  • IRDP