Stanari poslovnog inkubatora u Zrenjaninu Pregledajte profile delatnosti naših stanara i upoznajte se s njihovim uslugama. Mi preporučujemo samo najbolje.

Zatvori Stanare

Poslovni inkubator Zrenjanin

Vojvodina Investment Promotion fund – Fond za promociju investicija u Vojvodini, Novi Sad i lokalna samouprava - Grad Zrenjanin čitaj dalje

Podrška preduzetništvu, razvoju preduzetničkog duha, razvoju inovacionih tehnologija, lokalnom ekonomskom razvoju, očuvanju i unapređenju stručnog kadra čitaj dalje

Prijavom na konkurs, kandidati stiču pravo da predstave svoju poslovnu ideju. Dobijanjem pozitivne ocene, stiču pravo na status stanara Poslovnog Inkubatora čitaj dalje

Prijatelji

Poslovni inkubator BIZ d.o.o. zajednički su osnovali Fond za promociju investicija u Vojvodini – VIP i opština Zrenjanin kao razvojni projekat i specifičan model samozapošljavanja, koji treba da donese nova radna mesta u oblasti informacionih tehnologija, a koji je podržalo niz institucija među kojima su Republička agencija za mala i srednja preduzeća, GTZ, Entrans, OEBS i drugi.

Poslovni Inkubator Subotica osnovan je sa ciljem da pruži podršku razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva. Obezbeđivanjem tehničkih, poslovnih i obrazovnih usluga svojim stanarima nudi poslovno okruženje povoljno za njihov rast i razvoj.

MPU Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet “Mihajlo Pupin” Zrenjanin Visokoobrazovna naučna organizacija za školovanje kadrova za politehnicko obrazovanje i vaspitanje. Pored nastave, vrši i sledeće delatnosti: naučno-istraživački rad, prenošenje rezultata nauke u cilju racionalizovanja visokog školstva i unapređenja privrede i društva.

Timişoara Software Business Incubator supports the companies in Timiş County which are specialized in software development. We do this by providing advantages in office rental, connectivity to communication networks, business networking, assistance in entrepreneurial development, consultancy, promotion and secretarial services.

Poduzetnički inkubator BIOS osnovan je ciljem podupiranja razvoja malog i srednjeg poduzetništva. Pružanjem poslovnih, tehničkih i obrazovnih usluga uz povoljan zakup poslovnog prostora stvoreno je poslovno okruženje u kojem poduzetnici početnici imaju adekvatne uvjete za rast i razvoj.

Poslovni inkubator Sena u saradnji sa Opštinom Senta, Fondom za podršku investicija u Vojvodini, Izvršnim većem AP Vojvodine i drugim partnerima promovisati Sentu kao investicionu lokaciju i nuditi poslovni prostor na korišćenje stranim investitorima za poslovne delatnosti vezane za uspostavljanje investicionih projekata u Opštini Senta i AP Vojvodini.

Matura? Kako? Lako!
Novosti ukratko
Partneri Inkubatora
  • izvrsno vece ap vojvodine
  • au
  • au
  • gtz
  • grb
  • pokrajinski seretarijat za privatizaciju
  • vip
  • entranse
  • CESS Vojvodina
  • IRDP